آیین رونمایی از واکسن پنوموکوک و اضافه شدن به سبد واکسیناسیون همزمان با سراسر کشور در استان اصفهان

شنبه 13 مرداد ماه، آیین رونمایی از واكسن پنوموکوک و اضافه شدن  این واکسن به سبد واکسیناسیون با حضور مسئولین معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان، اساتید پیشکسوت دانشکده پزشکی، مدیران مراکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان، برگزار شد.

در آیین آغاز ادغام واکسن پنوموکوک که در مرکز خدمات جامع سلامت ابن سینا تحت پوشش مرکزبهداشت شماره یک اصفهان برگزار گردید،  دکتر وحدتی مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان طی سخنانی در خصوص پوشش واکسیناسیون بالای 95% منطقه تحت پوشش این مرکز و اهمیت واکسیناسیون پنوموکوک مطالبی را برای حاضرین ایراد نمود .

همچنین دکتر علی پارسا معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه این واکسن برای پیشگیری از بیماری‌های متعدد ناشی از باکتری پنوموکوک می‌باشد؛ گفت: متاسفانه هر ساله شاهد موارد شدید بیماری در گروه‌های مختلف بخصوص گروه سنی زیر ۵ سال هستیم و با تزریق این واکسن گامی برای پیشگیری از بیماری‌هایی ناشی از باکتری پنوموکوک و بیماری‌های شدید عفونی مختلف برداشته می شود.

شایان ذکر است نخستین واکسن پنوموکوک در استان اصفهان به  دو کودک دو ماهه  در مرکز ابن سینا تزریق شد و از این پس در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان این واکسن به کودکان طبق پروتکل و دستورالعمل مربوطه تزریق خواهد شد .

گفتنی است واکسیناسیون با واکسن پنوموکوک همزمان با چهلمین سال توسعه برنامه واکسیناسیون کشور گامی دیگر برای ارتقای سلامت کودکان است که در سنین ۲ ،۴ و ۱۲ ماهگی  تزریق خواهد شد.