مراسم یاد بود استاد فرهیخته و فقید مرحوم دکتر محمود اشرفی

صبح روز سه شنبه دوم مرداد ماه مراسم یاد بود استاد فرهیخته و فقید مرحوم دکتر محمود اشرفی با حضور رییس دانشگاه، جمعی از مسئولین و اساتید ، کارکنان، دانشجویان و همچنین خانواده محترم آن مرحوم در مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار گردید.

استاد محمود اشرفی در سال 1321 در روستای مهاباد شهرستان اردستان متولد شد و در سال 1347 در رشته پزشکی عمومی مشغول به تحصیل و در سال 1363 بخش جراحی کودکان در بیماریستان امین را راه اندازی کرد.

از آن موقع تاکنون منشا خدمات بسیار ارزنده ای در درمان کودکان بیمار و همچنین آموزش دانشجویان و دستیاران رشته پزشکی بود استاد فقید اشرفی همچنین جزء اولین پزشکانی بود که با حضور در جبهه های دفاع مقدس منشا خدمات بسیار زیادی برای مجروحان جنگ تحمیلی شده و در زمان اشغال خرمشهر توسط دشمن بعثی به گفته شاهدان عینی آخرین پزشکی بودند که از خرمشهر خارج شدند.

روحش شاد و نامش گرامی باد