انالله و انا الیه راجعون/ درگذشت استاد گرانقدر دکتر محمود اشرفی پیشکسوت جراحی کودکان و نوزادان اصفهان

به اطلاع می رساند استاد بزرگوار دکتر محمود اشرفی پیشکسوت جراحی کودکان و نوزادان در استان اصفهان بعد از یک دوره طولانی بیماری سرطان در سن 82 سالگی دعوت حق را لبیک گفت و چشم از جهان بست.

دکتر محمود اشرفی در سال۱۳۲۱ در روستای مهاباد شهرستان اردستان متولد شد و در سال ۱۳۴۷ در رشته پزشکی عمومی مشغول به تحصیل و در سال ۱۳۶۳ مدرک تخصص و سپس فوق تخصص خود را در رشته جراحی نوزادان از دانشگاه تهران دریافت کرد.

وی عضو جامعه پیوند اعضای ایران، عضو جامعه جراحان پیوند اعضای اطفال آمریکا و جامعه جراحان اطفال ایران و آسیا بود و کتاب‌ها و مقاله‌های علمی زیادی با موضوع کودکان و اطفال تالیف کرده است.

مرحوم اشرفی همچنین جز اولین پزشکانی بود که در جنگ تحمیلی، خدمات زیادی برای درمان رزمندگان و مجروحان جنگ، انجام دادند و پزشکان متخصص و برجسته زیادی را نیز تربیت کردند.

درگذشت این استاد گرانقدر را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و خانواده محترمشان تسلیت عرض می نماییم.

▪️روحشان شاد و یادشان گرامی باد.