پیام تبریک هیات رییسه دانشگاه در پی انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور

هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پیامی ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در پای صندوق های رأی ، انتخاب شایسته دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان رئیس جمهور ایران اسلامی تبریک گفت.

🔹متن پیام به شرح زیر است:

برگزاری انتخابات با شکوه، مردمی و عزتمندانه ریاست جمهوری ایران و حضور پر شور و حماسی ملت ایران در پای صندوق های رأی بی‌تردید، مهر تأیید دیگری بر دلبستگی و علاقمندی مردم به نظام و انقلاب اسلامی و پیشرفت و تعالی کشور و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

خداوند متعال را شاکریم که بار دیگر قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران به رخ جهانیان کشیده شد و پس از شهادت جانگداز رئیس جمهور شهید و همراهان گرانقدرشان ، امور کشور بدون هیچ اختلالی، پیش رفت و پس از مدت کوتاهی، انتخابات باشکوهی در دو دوره، با حضور و مشارکت پرشور مردم عزیزمان برگزار گردید.

هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، این حضور پرشور و حماسی ملت غیور ایران را ارج نهاده و انتخاب جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان نهمین رئیس جمهور ایران اسلامی تبریک عرض می نماید.

امید است که رئیس جمهور منتخب و دولت برآمده از رأی مردم در تحقق خواسته ها و مطالبات ملت شریف ایران و تأمین منافع ملی سربلند و سرافراز باشند.