افتتاح پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی حضرت خدیجه کبری (س)

چهارشنبه 13 تیرماه، پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی حضرت خدیجه کبری (س) با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رییس و معاونین دانشگاه ، جمعی از نمایندگان مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی، خیرین سلامت استان، جمعی از مدیران دانشگاه، رییس و مسئولین مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی، افتتاح شد.

در این مراسم دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از بهترین و مدرن ترین کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی زنان و درمان ناباروری را کلینیک حضرت خدیجه کبری (س) اصفهان عنوان نمود که با همت و مشارکت خیرین محترم سلامت، خشت خشت آن با مهربانی و کرامت احداث و تکمیل گردیده است.

وی گفت: از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم، 250 پروژه عمرانی در استان اصفهان با بیش از 300 هزار مترمربع زیر ساخت انجام گرفته است.

همچنین ایشان خاطر نشان کرد: در حال حاضر نزدیک به 1000 تخت بیمارستانی با پیشرفت فیزیکی بیش از 85 درصد، در دست ساخت می باشد که امیدواریم تا پایان سال جاری آماده ارایه خدمت به مردم عزیز استان شود.

گفتنی است این مرکز در مساحتی معادل 2700 متر مربع در هفت طبقه و اعتباری بالغ بر 81 میلیارد تومان با مشارکت خیرین عرصه سلامت احداث و تجهیز گردیده است.