برگزاری نشست هیـأت مدیره مجمع خیرین سلامت استان اصفهان

پنج شنبه دهم خرداد ماه، جلسه هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان اصفهان با حضور رییس دانشگاه جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، اعضای هیات مدیره مجمع خیرین سلامت و جمعی از خیریه های سلامت استان به میزبانی انجمن خیریه مکسا برگزار شد.

در این نشست رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از مساعدت های بی دریغ و مستمر خیرین سلامت در سطح استان، به نقش بی بدیل و ارزشمند ایشان در توسعه خدمات بهداشتی و درمانی استان اشاره نمود.

گفتنی است در این جلسه آقای سید حسین رضا زاده رئیس مجمع خیرین سلامت استان به ارائه گزارشی از مجموع اقدامات خیریه های سلامت استان پرداختند و از فعالیت های موثر خیریه مکسا در خصوص مراقبت‌های حمایتی و تسکینی از مبتلایان به سرطان قدردانی شد.

در پایان آقای ناجی مدیر عامل خیریه مکسا گزارشی از فعالیتهای موسسه مکسا در حمایت از بیماران سرطانی ارائه نمودند.