برگزاری مراسم بزرگداشت روز استاد

روز چهارشنبه مورخ نوزدهم اردیبهشت ماه، مراسمی به مناسبت نکوداشت یاد و خاطره استاد فرزانه، شهید مرتضی مطهری (ره) و بزرگداشت مقام شامخ استاد برگزار گردید.

در این مراسم که حجت الا سلام و المسلمین دکتر "حرزاده"  معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) در دانشگاه های سراسر کشور، رئیس دانشگاه، ،مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) در دانشگاه و همچنین جمع کثیری از اساتید فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شرکت داشتند، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حرزاده به بیان اهمیت جایگاه و لزوم تکریم مقام رفیع معلم و استاد در نظام آموزشی پرداختند.

در ادامه، آقای دکتر شیرانی رئیس دانشگاه، ضمن تآکید بر حساسیت امر سلامت آحاد جامعه و آموزش علوم پزشکی و تقدیر از تلاش های ارزنده و زحمات بی شائبه تمامی اساتید گرانمایه در بخش های مختلف آموزش، پژوهش، درمان و امور فرهنگی و اجرایی حوزه سلامت قدردانی نموده و به بیان جمع بندی نظرات ارسالی از سوی اساتید گرامی دانشگاه پیرامون خصوصیات "استاد نمونه"پرداختند.

همچنین در این مراسم، از اساتید محترم ارتقاء یافته از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی، اساتید گرانقدر بازنشسته، رؤسای محترم مراکز آموزشی و درمانی شهر اصفهان و  نیز خانواده های معزز اساتید درگذشته دانشگاه در سال 1402 با تقدیم لوح یادبود و تندیس تقدیر و تشکر بعمل آمد.