نشست مشترک رئیس دانشگاه با مدیر کل ثبت و اسناد استان

روز چهارشنبه 23 اسفند ماه نشست مشترکی با حضور مدیر کل ثبت و اسناد استان، رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست  آقای دکتر شیرانی ضمن قدردانی از همکاری  اداره ثبت اسناد و املاک استان در خصوص صدور اسناد مالکیت، بر اهمیت حفظ و صیانت از حقوق بیت المال تاکید نمودند.

در ادامه این جلسه اسناد ثبتی مراکز آموزشی درمانی، بیمارستان ها، شبکه های بهداشت و درمان و واحد های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مورد بررسی قرار گرفت و راه حل های لازم ارائه شد.

گفتنی است مهندس فخاری مدیر کل اسناد و املاک استان، ضمن قدردانی از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به جهت پیگیری مشکلات و چالش های مربوط به صدور سند، مساعدت لازم مبنی بر تسهیل مراحل اداری صدور سند تک برگ املاک دانشگاه را صادر نمودند.