برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

روز دوشنبه 7 اسفند ماه مراسم جشن بزرگ نیمه شعبان با حضور رییس دانشگاه، معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه،  جمعی از معاونین و مدیران، اساتید، دانشجویان و کارکنان در تالار دکتر شریعتی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم حجت السلام و المسلمین سید عطار معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک ولادت حضرت ولی عصر (عج) به بیان فضائل ماه مبارک شعبان پرداخت و افزود: شناخت امام زمان(ع)، محبت به امام، اطاعت از ولایت و تبعیت از خواسته‌های حضرت ولیعصر(عج) از وظایف منتظران واقعی ظهور است.

وی در ادامه به بیان اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش روی مجلس شواری اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و خاطر نشان کرد: شرکت در انتخابات یک مسئله صرف سیاسی نیست، بلکه یک مسئله اجتماعی و یک تکلیف شرعی است که به وسیله آن می‌توان آینده کشور را ساخت و عامل اقتدار در برابر دشمنان می باشد.

گفتنی است اجرای سرود و برگزاری مسابقه همراه با اهدا جوائز از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در پایان نیز به برندگان مسابقه کتابخوانی فانوس نیز جوایزی اهدا گردید.