پیام رییس دانشگاه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران

دکتر شاهین شیرانی رییس محترم دانشگاه در آستانه فرارسیدن چهل و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پیامی را به شرح زیر صادر نمود:

بسمه تعالی

روز 22 بهمن و راهپیمایی 22 بهمن، مظهراقتدار ملی است، مظهراقتدار ملت ایران است، مظهرحضور مردمی و اراده و عزم ملی ملت ایران است.   مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

22 بهمن سرآغاز فصلی جدید و نقطه عطفی در تاریخ پر فراز و نشیب این ملت در تحقق اراده الهی و خواست مردم در تعیین سرنوشت خویش و طلوع خورشید انقلاب اسلامی  است.

ایام غرور آفرین دهه مبارک فجر و یوم الله 22 بهمن مطلع ظهور انقلاب اسلامی ست، این روز جلوه وحدت، اراده و آگاهی و تجلی شکوهمند حماسه ملتی است که با تاسی از مکتب والای حسینی و در پرتو تعالیم عالمانه و  الهی معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و پشتوانه خون پاک شهدا بساط پوشالی طاغوت را در هم شکست و با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی ندای رسای حق طلبی، ظلم ستیزی و آزادی خواهی را در اذهان و قلوب جهانیان طنین انداز نمود و نوید بخش عزت، پایداری و امید برای دیگر ملت های آزاده جهان گردید.

نهال نوپای انقلاب اسلامی امروز با ایستادگی، پایمردی و جانفشانی امت مومن و انقلابی ایران به درخت تنومندی بدل گردیده و بعد ازچهل و پنج سال ایستادگی در مقابل کینه بدخواهان و دشمنان این انقلاب به نقطه امید و الگوی درخشان برای تمامی مستضعفین و مظلومین جهان مبدل گردیده است.

اینک در آستانه طلیعه با شکوه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد نقش آفرینی جهانی و پیشرفت همه جانبه و دستاوردهای شگرف و ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه های گوناگون بویژه علم و فناوری، دفاعی، امنیتی، پزشکی، هسته ای و ... می باشیم. و بی تردید این شجره طیبه تا تحقق تمدن نوین اسلامی در گستره جهانی، مصمم تر و استوارتر از گذشته ادامه خواهد داشت.

اینجانب ضمن ادای احترام به مقام شامخ تمامی شهدای عظیم الشان انقلاب اسلامی و با گرامیداشت دهه مبارک فجر و یوم الله 22 بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را خدمت تمامی اساتید گرانقدر، مدیران پر تلاش، کارکنان خدوم حوزه سلامت استان و  دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی تبریک عرض نموده و امید است با توجه به شرایط حساس کنونی جهان همچون سالیان قبل با حضور گسترده، پرشور و با بصیرت همه همکاران گرامی در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن بار دیگر وفاداری خود را به آرمان های امام راحل و اهداف اصیل انقلاب اسلامی به نمایش بگذاریم.