آیین کلنگ زنی بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی ایثارگران اصفهان با حضور معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید کشور

پنج شنبه 25 آبان ماه، آیین کلنگ زنی بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی بنیاد شهید و امور ایثارگران در منطقه 14 (زینبیه اصفهان) با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، استاندار اصفهان، جمعی از نمایندگان محترم مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و جمعی از مسئولین و مدیران استان و شهرستان برگزار شد.

در این آیین، دکتر امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:

جای بسی رضایت و خوشنودی است که در استان اصفهان در موضوع تکریم خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان هم افزایی و همدلی وجود دارد.

معاون رییس جمهور ضمن اشاره به کلنگ زنی پروژه ساخت بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی 25 آبان اصفهان، گفت: این پروژه نیز محصول همکاری و مساعدت مشترک مسئولان استان و شهر اصفهان است.

در ساخت این بیمارستان که مقرر شده از مجهزترین بیمارستان‌های کشور باشد، تلاش می‌کنیم با استانداردهای جهانی بیمارستانی ویژه در شهر ایثار و شهادت، اصفهان عزیز احداث گردد و نسبت به ارایه خدمت هر چه بهتر به جامعه ایثارگران استان و آحاد جامعه اقدام گردد.