سیزدهمین جلسه کمیته رسانه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت برگزار شد

چهارشنبه 22 شهریورماه، سیزدهمین جلسه کمیته رسانه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت با حضور مدیر روابط عمومی دانشگاه به ‌عنوان رییس این کمیته، نمایندگان و کارشناسانی از معاونت‌های بهداشتی، درمان، توسعه مدیریت و منابع، نماینده طب ایرانی، دانشکده‌های بهداشت، پزشکی و مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی، صدا و سیمای مرکز اصفهان، مسئولان روابط عمومی تامین اجتماعی و بیمه سلامت و نمایندگان روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ضمن بررسی مصوبات کمیته قبلی، حاضرین در خصوص معرفی مراکز مجهز به تکنیک زایمان فیزیولوژیک و ایمن، ترویج پیام های تاثیرگذار جهت تشویق مادران باردار به زایمان طبیعی و حمایت های سازمان بیمه سلامت از ناباروران و زایمان‌های چند قلو به بحث و تبادل نظر پرداختند.

همچنین دکتر پژمان عقدک طی سخنانی ضمن معرفی و تبیین چارچوب منطقی حل مسئله، در خصوص طرح های پژوهشی مرتبط با قانون جوانی جمعیت و راه‌های صحیح فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی موثر برای زایمان طبیعی به ارایه راهکارهایی پرداخت.