تعطیلی واحدهای پردیس دانشگاه "روزهای 11 و 12 مردادماه"

پیرو موافقت هیات دولت با تعطیلی روزهای‌چهارشنبه و پنج‌شنبه ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه در کشور به دلیل گرما، به اطلاع می رساند تمامی واحدهای پردیس دانشگاه در این روزها تعطیل می باشد.

🔹کلیه ستادها و  واحدهای بهداشتی استان به استثناء مراکز شبانه روزی - مراکز بیتوته  و مراکز تسهیلات زایمانی  در روز های چهارشنبه و پنجشنبه ۱۱ و ۱۲ مرداد  تعطیل می باشند .
 لازمست کشیکهای بهداشت محیط - مبارزه با بیماری‌ها -  هیپوتیروئیدی و واکسیناسیون نوزادان مشابه  سایر ایام تعطیل فعال باشند .

🔹همچنین در شهرها و روستاهایی که تنها مرکز درمانی همان مراکز خدمات سلامت می باشد لازمست خدمات به صورت حضوری انجام گردد .
🔹با عنایت به نامه معاون محترم درمان وزارت متبوع این تعطیلی شامل مراکز درمانی نبوده و هیچ یک از مراکز درمانی اجازه تعطیل کردن درمانگاه ، اتاق عمل و بخش های بستری را ندارند و علاوه بر خدمات معمول می بایست مطابق آماده باش اعلام شده حداکثر خدمت رسانی را به مراجعه کنندگان ارائه نمایند