برگزاری جشن ازدواج 180 زوج دانشجو در دانشگاه

همزمان با میلاد باسعادت امام رضا(ع)، جشن ازدواج  180 زوج دانشجو بعنوان متفاوت ترین و بزرگترین جشن به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه درمحل بوستان غدیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر شیرانی رییس دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد، دکتر کرباسی معاون دانشجویی فرهنگی طی سخنانی عنوان کرد: تلاش شده با برگزاری این جشن با هدف ترغیب جوانان به سنت ازدواج ، دانشجویان را در آغاز فصل مهمی از زندگی توام با پیشرفت علمی و تحصیلی همراهی نماییم.

وی با بیان اینکه از ۱۰ هزار دانشجوی این دانشگاه، ۱۷۱۷ دانشجو متاهل هستند، افزود:  این دانشگاه در صدد است با کمک و همراهی خیرین، ساخت ۵۰۰ خوابگاه متاهلی را دردستور کار قرار دهد.