همایش پیاده‌روی خانوادگی در سال جاری با شعار «دانشگاه با نشاط»، برگزار شد

روز جمعه  22 اردیبهشت ماه، بیست و یکمین همایش پیاده روی خانوادگی علوم پزشکی اصفهان با شعار «دانشگاه با نشاط»، با حضور گسترده مسئولین، اساتید، کارکنان و خانواده هایشان برگزار شد.

دکتر مجتبی کرباسی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: هر ساله همایش پیاده روی خانواده بزرگ علوم پزشکی اصفهان به صورت فصلی با هدف ترویج و توسعه ورزش خانوادگی و فرهنگ سازی پیاده روی بعنوان یک ورزش سالم در راستای نشاط دسته جمعی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه همایش پیاده روی خانوادگی هر ساله طی 4 دوره به منظور انگیزه دادن به خانواده ها برای اینکه اهتمام بیشتری برای  کنار هم بودن داشته باشند، ادامه داد: تاکنون استقبال خوبی از این دست برنامه های فرهنگی، ورزشی و معنوی شده و به طور تقریبی بیش از 2 هزار نفر در این همایش های پیاده روی شرکت می کنند.

دکتر کرباسی با توجه به اهتمام معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و مدیریت اجرایی قرارگاه جوانی جمعیت افزود: بخشی از برنامه های فرهنگی همایش پیاده روی خانوادگی به مشوق هایی برای فرزندآوری و خانواده اختصاص یافت.

مدیر امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این ارتباط اظهار داشت: در این دوره از همایش خانوادگی پیاده روی به قید قرعه به  8 نفر دوچرخه تعلق گرفت. همچنین بر اساس نظرسنجی ها، همکاران و خانواده هایشان ضمن رضایت از این گردهمایی ها، خواستار افزایش این قبیل برنامه های تفریحی و فرهنگی شدند.

شایان ذکر است این همایش راس ساعت 6 صبح از درب شرقی دانشگاه پس از یک برنامه مقدماتی و قرائت دعای عهد  شروع شد و با حرکت دسته جمعی پرسنل و خانواده هایشان و اجرای برنامه های شاد و مفرح در طول مسیر به سمت جایگاه شهدای گمنام ادامه یافت، سپس با زیارت کردن قبور شهدا به سمت سالن شهید موحدیان برای صرف صبحانه و قرعه کشی جوایز، پیاده روی به اتمام رسید.