ترویج زایمان طبیعی، پیشگیری از سقط جنین و تشخیص و درمان ناباروری در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: آموزش و فرهنگ سازی، مشاوره فرزند آوری، مراقبت پیش از بارداری، دوران بارداری و پس از زایمان، ترویج زایمان طبیعی، پیشگیری از سقط جنین و  تشخیص و درمان ناباروری از برنامه هایی است که در حوزه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی پیگیری می شود و تقویت این برنامه ها در دستور کار قرار دارد.

دکتر مرجان مشکوتی در گفتگو با خبرنگار وبدا در خصوص دومین روز از هفته سلامت مبنی بر " جوانی جمعیت و سالمندی سالم" اظهار داشت: در قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که مشتمل بر 73 ماده قانونی است، 43 قانون مستقیم و غیر مستقیم به دانشگاه علوم پزشکی مرتبط می شود .

وی ادامه داد: پس از تصویب این قانون از آبان ماه 1400 شرح وظایف دستگاه های مختلف تعریف و ابلاغ شد، در همین راستا قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ریاست رئیس دانشگاه و دبیری معاون بهداشتی برپا گردید که تا کنون 13 جلسه قرارگاه با حضور رئیس دانشگاه برگزار و 50 کمیته تخصصی ذیل قرارگاه در معاونت های دانشگاه تشکیل شده است.

دکتر مشکوتی با اعلام اینکه سه مرکز سطح 3 ناباروری شامل یک مرکز در بیمارستان دولتی (شهید بهشتی) و دو مرکز خصوصی در واحد درمان ناباروری مشتاق و یک مرکز در بیمارستان میلاد فعال و طرف قرارداد با بیمه هستند، افزود: سطح 2 ناباروری نیز در بیمارستان شهید بهشتی فعال است و علاوه بر آن در بیمارستان شهرضا و نجف آباد به مناسبت هفته جمعیت 24 تا 30 اردیبهشت ماه مراکز سطح دو ناباروری راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: در هیچ یک از مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی، وسایل پیشگیری از بارداری به صورت رایگان توزیع نمی شود.

مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اظهار اینکه بمنظور دریافت تسهیلات درمان های ناباروری، زوجین باید مدارک را به بیمارستان شهید بهشتی ارائه نمایند و پس از بررسی و تایید، معرفی نامه دریافت تسهیلات در معاونت درمان دانشگاه صادر می گردد، ادامه داد:  مرخصی زایمان به مادران باردار شاغل از دیگر اقدامات در نظر گرفته شده در راستای قانونی جوانی جمعیت است.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)