در شورای پژوهشی: بررسی وضعیت موجود پژوهش و فناوری در دانشگاه

در روز دوشنبه 15 اسفندماه، دویست و چهل و یکمین شورای پژوهشی دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران حوزه ی پژوهشی و سایر اعضای شورا در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر شیرانی طی سخنانی بر اولویت دانشگاه در بحث تحقیق و پژوهش، اجرای طرح های تحقیقاتی برای رفع مشکلات موجود در عرصه سلامت وجامعه و نیز ایجاد انگیزه برای پژوهشگران دانشگاه تاکید نمود.

همچنین دکتر عسگری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن ارایه گزارشی از وضعیت موجود پژوهش و فناوری در دانشگاه، به بیان پیشرفت های حاصله ی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در سال جاری در مدیریت های مختلف از قبیل: توسعه و ارزیابی تحقیقات، توسعه فناوری، اطلاع رسانی و منابع علمی، دبیرخانه اخلاق در پژوهش و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه پرداخت.

شایان ذکر است در پایان  با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل از تلاش های مستمر و فعالیت های اعضای شورا در سال جاری قدردانی شد.