قدردانی امام جمعه موقت اصفهان از زحمات دو دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان

26 بهمن ماه حضرت  آیت الله مهدوی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اصفهان با مسئولان دو دانشگاه علوم پزشکی و اصفهان در محل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا، آیت الله مهدوی در این جلسه مشترک از زحمات و تلاش های مسئولان دو دانشگاه طی چند ماه اخیر قدردانی نمود.

همچنین در روز شهادت حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) نماز ظهر و عصر  در مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی به امامت آیت الله مهدوی اقامه و ایشان در جمع  دانشجویان، کارکنان و اساتید به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی ضمن ابراز خرسندی به جهت حضور در جمع دانشگاهیان  به تبیین نیازهای معنوی  انسان پرداخت و بیان نمود: توجه به نیاز های معنوی نسبت به  نیازهای مادی از  جایگاه والاتری برخوردار است و سه نیاز محوری انسان از جمله اعتقادات، احکام و اخلاق ضروری می باشد.

دانشجویان، اساتید و کارکنان خواستار حضور بیشتر  آیت الله مهدوی به جهت ارتقاء سطح دانش معنوی در  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شدند.