به مناسبت روز پرستار/ تقدیر معاون استاندار اصفهان و رییس دانشگاه از پرستاران مرکز امین

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، معاون درمان و جمعی از مسئولین استانی و دانشگاهی، به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، با حضور در مرکز آموزشی درمانی امین، از تلاش های بی دریغ پرستاران قدردانی و با آنها به گفتگو پرداختند.

محمدرضا جان‌نثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در جریان این بازدید گفت: همه ما مدیون کادر درمان و بالاخص پرستاران هستیم و کووید ۱۹ نیز عاملی شد تا زحمات این قشر بیش از پیش بر مردم روشن شود.

وی ادامه داد: همه بایستی بدانند که مدیون تلاش شبانه روزی و مجاهدانه پرستاران هستند و امیدواریم بتوانیم قدم های بلندی را برای کاهش دغدغه و مشکلات پرستاران برداریم چرا که در طول تاریخ خدمات ارزنده این قشر باقی خواهد ماند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان تلاش کادر درمان در زمان اوج کووید ۱۹ را به ایستادگی رزمندگان در دفاع مقدس تشبیه کرد و گفت: در اوایل جنگ، بسیاری از نیروهای مردمی بدون شناخت از جنگ و دشمن به جبهه می رفتند و تنها می دانستند که باید از کشور در برابر یک دشمن خطرناک دفاع کنند.

جان‌نثاری افزود: در روزهای اوج کروناویروس نیز شاهد بودیم کادر درمان با خلوص نیت و همه توان در برابر این ویروس ناشناخته ایستادگی کردند از این رو تلاش های بی دریغ شان برای مردم ارزشمند است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان یادآور شد: این جانفشانی کادر درمان بایستی در حافظه تاریخی ایران اسلامی باقی بماند و همه ما بدانیم و فراموش نکنیم که مدیون فداکاری و از خودگذشتگی پرستاران و کادر درمان هستیم.

گفتنی است مسئولین ضمن بازدید از بخش های اورژانس، آی سی یو، نوزادان، زایشگاه، روان پزشکی و دیگر بخش های مرکز امین، از زحمات پرستاران، با اهدای گل و شیرینی قدردانی کردند.

به گزارش خبرنگار وبدا، مرکز آموزشی درمانی امین دارای 600 پرستار است که عمده مطالبه آنها از معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تبدیل وضعیت استخدامی آنها از شرکتی و تبصره به پیمانی و رسمی است که هر دو مقام استانی وعده دادند مطالبه آنها را به وزارت کشور و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی منتقل نمایند.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)