جشنواره ایده پردازی در حوزه فناوری اطلاعات سلامت

مدیریت توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد درنظر دارد جشنواره ایده پردازی در حوزه فناوری اطلاعات سلامت را برای دانشجویان، اعضای هیات علمی، صنعت گران، تولیدکنندگان، فناوران و سایر افراد علاقه مند در تاریخ 20 آذرماه برگزار نماید.

با توجه به اینکه بستر حضور ایده پردازان در فضای دانش بنیانی و بهره گیری از فناوری های نوین حوزه سلامت در حال شکل گیری و تقویت است، از اهداف این جشنواره را می توان خلاقیت، نوآوری و تلاش ویژه نخبگان، اساتید دانشگاه، تشکل های صنفی و عزم جدی آنان در توسعه بخش تولید عنوان کرد که خود زمینه اشتغال زایی و کارآفرینی خواهد بود و موجبات رشد اقتصاد توام با پیشرفت فناوری های حوزه سلامت را در کشور فراهم خواهد کرد.

محورهای جشنواره شامل هرآنچه در فناوری سلامت وجود دارد ازجمله: پزشکی از راه دور، کاربرد فناوری های نوین در سلامت از دور، آموزش دیجیتال سلامت، بازی در حوزه سلامت، سیستم های تصمیم یار هوشمند در سلامت، ارتباط سخت افزار و نرم افزارهای پزشکی جهت ارتباط از راه دور، توریست سلامت، اپلیکیشن های خودمراقبتی، هوش مصنوعی، GIS، Mashine Learning و Image Prossessing.

علاقه مندان می توانند ایده های خود را تا 15 آذرماه به آدرس https://tahatebtoos.ir/hamayesh1401/submit-idea ارسال نمایند.

شماره دبیرخانه 09382135744 می باشد.