رییس دانشگاه: برونداد هر بیمارستانی را باید رضایت مردم قرار داد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برون داد هر بیمارستانی را باید رضایت مردم قرار داد، گفت: همانطور که سلامت مردم  برون داد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است، برون داد حوزه سلامت در طول انقلاب افزایش 25 سال امید به زندگی مردم می باشد.

دکتر شاهین شیرانی اول آذرماه در مراسم تکریم دکتر سعید مجیدی نژاد  و معارفه دکتر مجتبی رحیمی بعنوان رئیس جدید مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی، از تلاش های  دکتر مجیدی نژاد در زمان تصدی مسئولیت بعنوان نیروی متعهد، ارزشی و جهادی تشکر و قدردانی نمود .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته شاهد پوست اندازی در اکثر بخش های بیمارستانی بوده ایم، افزود:  نقشه جامعی برای بیمارستان تعریف شد که شامل 4 بخش بود که یک بخش آن اجرایی و 3 بخش دیگر باید در فازهای مختلف عملیاتی گردد.

دکتر شاهین شیرانی خاطرنشان کرد: در سفر رئیس جمهور به اصفهان تمام پروژه های بهداشتی درمانی استان که بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت، جزو مصوبات قرار گرفت و بالای 1700 میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های عمرانی دانشگاه نیز تخصیص یافت و در این راستا تکمیل بیمارستان های چمران، امین، درمانگاه شهید بهشتی و پاویون الزهرا(س) در دست اقدام است که تنها با تکمیل پاویون، شاهد اضافه شدن 100 تخت خواهیم بود.

وی ادامه داد: در صورت تحقق وعده ریاست جدید مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی مبنی بر اینکه بیمارستان را به "یک عالی" ارتقا می‌دهد، یک میلیارد تومان تخصیص برای توزیع بین پرسنل قرار می دهیم.

رئیس دانشگاه بزرگترین سرمایه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را نیروی انسانی خواند و افزود:  نیروی انسانی متعهد و کارآمد عامل ارتقاء سیستم می‌شود، از نیروهای حراست تا استاد دانشگاه همه باید بشکل شبانه روزی در تلاش باشند چرا که سلامت تعطیلی ندارد و در تمامی ایام، بیماران نیازمند درمان وجود دارد و باید به مردم، خدمات درمانی و سلامت ارائه گردد.

دکتر شیرانی اعلام کرد: رفتار و عملکرد پرسنل بیمارستان با بیماران و همراهان آنها که در بالاترین حالت استرس و نگرانی قراردارند باید به گونه ای باشد که اگر جای آنها بودیم انتظار چنین برخوردی را از کادر بیمارستان داشتیم.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای 33 هزار کارمند،  10 هزار دانشجو وبیش از یک هزاراستاد است که در بخش های مختلف از جمله پیشگیری، بهداشت، درمان و آموزش، تحقیق و فناوری در حال تلاش برای تامین و ارتقای سلامت آحاد جامعه و سوار بر یک کشتی هستند.

دکتر شاهین شیرانی با تبریک هفته بسیج  یاد و خاطره شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس، شهدای حرم، شهدای امنیت و سلامت را گرامیداشت و پیشاپیش روز پرستار را به خادمین این عرصه تبریک و تهنیت عرض کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تعرفه گذاری پرستاری طی چند روز آتی خبر داد و اعلام کرد: مقام معظم رهبری در دیدار خود با مردم فرمودند: کسی کشورش را دوست دارد که به مردم امید بدهد، باید رضایتمندی را ایجاد کرد و در بیمارستان ها به مردم خدمت کرد.