معاون وزیر و رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با ارسال لوح تقدیر، از زحمات مسئولین و کارکنان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به دلیل کسب رتبه برتر آن معاونت در ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو سطح یک کشور در سال 1400 تشکر و قدردانی نمود.

گفتنی است ارزیابی عملکرد، مجموعه فعالیت هایی است که از سوی سازمان غذا و دارو جهت رتبه بندی معاونت های غذا و دارو در سراسر کشور ابلاغ و توسط معاونت های مذکور اجرا می گردد.

لازم به ذکر است این برنامه، متفاوت از برنامه عملیاتی است که در تمامی واحدهای دانشگاه اجرا می شود.

خوشبختانه در سال 1400 به همت کارشناسان معاونت غذا و دارو، این معاونت موفق به کسب رتبه A در بین 19 معاونت غذا و دارو سطح یک دانشگاه گردید و بیشترین امتیاز را پس از دانشگاه های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی به خود اختصاص داد.