برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل در حوزه فناوری اطلاعات و حملات سایبری در دانشگاه

کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل در حوزه آی‌تی و حملات سایبری امروز مصادف با 11 آبانماه با حضور متخصصان  فناوری اطلاعات واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد .

در این کارگاه آموزشی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه با اعلام  اینکه پدافند غیرعامل از ابتدای تاریخ وجود داشته است، گفت: پدافند غیرعامل یک وظیفه سازمانی، اجتماعی و خانوادگی است که متاسفانه در سالهای اخیر در دانشگاه به آن توجه و اهمیت لازم داده نشده و بودجه کافی تخصیص نیافته است.

دکتر نورالدین سلطانیان با اظهار اینکه دانشگاه علوم پزشکی تامین کننده تنها بخشی از سلامت است گفت: اگر به پدافند غیر عامل دقت شود ارائه خدمت به مردم با کیفیت و سهل تر انجام می گیرد.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل یک وظیفه و تکلیف سازمانی است گفت: پیشگیری از حملات سایبری در حوزه بهداشت و درمان از اهمیت بالایی برخوردار است که بایستی در همین راستا تیم هایی تشکیل و نظارت های کافی صورت بگیرد.

ی ادامه داد: هرگونه تجهیزات و امکانات برای بالا بردن امنیت سایت های وابسته به دانشگاه و از جمله نسخه الکترونیکی نیاز است، فراهم خواهیم کرد.

مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه را یکی از بزرگترین خانواده های سازمانی با 35 هزار کارمند نام برد و افزود: تامین سلامتی یکی از وظایف اصلی این سازمان است که شعار" انسان سالم محور توسعه پایدار" را سرلوحه کار خود قرار داده است.

وی به ابعاد مختلف سلامت اشاره کرد و تصریح کرد: سلامت هفت بعد دارد که شامل جسمانی، روانی، عاطفی، معنوی، اجتماعی، فرهنگی وشغلی است که وزارت بهداشت تامین کننده بین 25 تا 30 درصد سلامتی جامعه است و بین 75 تا 80 درصد تامین سلامت با همیاری و همکاری بین بخشی و دیگر دستگاه ها تامین می شود.

دکتر سلطانیان اعلام کرد: بین  5 تا 6 هزار میلیارد تومان گردش مالی دانشگاه در طول سال است که عدد بسیار سنگینی است  و اگر دیگر دستگاه ها که تامین کننده بخش عمده ای از سلامتی هستند، به وظایف خود عمل نکنند این بار بر نظام سلامت تحمیل می شود.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)