برگزاری کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل در حوزه فناوری اطلاعات و حملات سایبری در دانشگاه

کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل در حوزه آی‌تی و حملات سایبری امروز مصادف با 11 آبانماه با حضور متخصصان  فناوری اطلاعات واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد .

در این کارگاه آموزشی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه با اعلام  اینکه پدافند غیرعامل از ابتدای تاریخ وجود داشته است، گفت: پدافند غیرعامل یک وظیفه سازمانی، اجتماعی و خانوادگی است که متاسفانه در سالهای اخیر در دانشگاه به آن توجه و اهمیت لازم داده نشده و بودجه کافی تخصیص نیافته است.

دکتر نورالدین سلطانیان با اظهار اینکه دانشگاه علوم پزشکی تامین کننده تنها بخشی از سلامت است گفت: اگر به پدافند غیر عامل دقت شود ارائه خدمت به مردم با کیفیت و سهل تر انجام می گیرد.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل یک وظیفه و تکلیف سازمانی است گفت: پیشگیری از حملات سایبری در حوزه بهداشت و درمان از اهمیت بالایی برخوردار است که بایستی در همین راستا تیم هایی تشکیل و نظارت های کافی صورت بگیرد.

ی ادامه داد: هرگونه تجهیزات و امکانات برای بالا بردن امنیت سایت های وابسته به دانشگاه و از جمله نسخه الکترونیکی نیاز است، فراهم خواهیم کرد.

مشاور اجرایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه را یکی از بزرگترین خانواده های سازمانی با 35 هزار کارمند نام برد و افزود: تامین سلامتی یکی از وظایف اصلی این سازمان است که شعار" انسان سالم محور توسعه پایدار" را سرلوحه کار خود قرار داده است.

وی به ابعاد مختلف سلامت اشاره کرد و تصریح کرد: سلامت هفت بعد دارد که شامل جسمانی، روانی، عاطفی، معنوی، اجتماعی، فرهنگی وشغلی است که وزارت بهداشت تامین کننده بین 25 تا 30 درصد سلامتی جامعه است و بین 75 تا 80 درصد تامین سلامت با همیاری و همکاری بین بخشی و دیگر دستگاه ها تامین می شود.

دکتر سلطانیان اعلام کرد: بین  5 تا 6 هزار میلیارد تومان گردش مالی دانشگاه در طول سال است که عدد بسیار سنگینی است  و اگر دیگر دستگاه ها که تامین کننده بخش عمده ای از سلامتی هستند، به وظایف خود عمل نکنند این بار بر نظام سلامت تحمیل می شود.