به اطلاع کلیه همکاران محترم می رساند: امور رفاهی کارکنان، ویژه فرزندان کارکنان (دختران و پسران) جهت ترم تابستان 1401 در رشته‌های زیر ثبت‌نام بعمل می‌آورد:

" شنا، فوتسال، فوتبال، بسکتبال، والیبال، هندبال، اسکیت، شطرنج، ژیمناستیک"

-مکان تشکیل کلاس‌ها: میادین ورزش دانشگاه علوم پزشکی

-ثبت‌نام: از هفتم خرداد لغایت بیست و پنجم خرداد ماه (9 الی 12)

-محل  ثبت نام: ( مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ) جنب استخر 9 دی ، تلفن تماس  36700421

-آدرس: خیابان صفه – بیمارستان الزهرا-جنب استخر 9 دی   مدیریت تربیت بدنی -  تلفن: 36700421

شایان ذکر است برنامه و شرایط ثبت‌نام کلاس‌های ورزش تابستانی فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به شرح زیر می باشد:

*مهلت ثبت‌نام از هفتم خرداد تا بیست وپنجم  خرداد ماه خواهد بود.

*بعد از تاریخ ذکر شده بعلت برنامه‌ریزی ثبت‌نام صورت نمی‌پذیرد.

*جهت ثبت‌نام 2 قطعه عکس و کد ملی فرزند، به همراه اصل کارت شناسایی و حکم کارگزینی ولی ضروری است.  در صورت تمایل به استعدادیابی وتعین رشته های ورزشی نیاز به حضور فرزندتان در محل ثبت نام خواهد بود.

*محل تشکیل کلاس‌ها میادین ورزش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشد.

*کلاس‌ها در دو بخش پسران و دختران بصورت جداگانه برنامه‌ریزی شده است.

*هر دانش‌آموز می‌تواند حداکثر در 3 رشته ورزشی شرکت نماید.

*به کلیه شرکت‌کنندگان پیراهن- شورت- جوراب وساک ورزشی اهداءخواهد شد.

*برای شرکت‌کنندگان تغذیه بین روز در نظر گرفته شده است.

*هزینه ثبت‌نام برای یک ماه (یک ترم 12 جلسه‌ای) برای هر رشته ورزشی ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در ترم اول (270000 تومان )، در ترم دوم (250000 تومان )  و برای سایرین 1200000 تومان خواهد بود.

*هزینه سرویس ایاب و ذهاب با توجه به آدرس بر حسب کیلومتر جداگانه محاسبه می‌گردد.

*ثبت نام برای کارت بیمه ورزشی و پرکردن فرم مقابل و تحویل آن در موقع ثبت نام ضروری است.

*توجه داشته باشید دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در جهت نگهداری فرزندان شما پس از اتمام سانس کلاس‌‌های وی نداشته و همکاران محترم باید از طریق سرویس و یا موارد دیگر نسبت به تحویل فرزند خود اقدام نمایند.