به اطلاع همشهریان و همکاران می رساند، در شهر اصفهان تا اطلاع ثانوی پایگاه تجمیعی واکسیناسیون (پل شهرستان)  در دو نوبت شیفت صبح از ساعت ۹ لغایت ۱۳ و شیفت عصر از ساعت ۱۳ لغایت ۱۷/۳۰ فعال خواهد بود.

همچنین مراکز خدمات جامع سلامت منتخب واکسیناسیون کووید ۱۹ طبق برنامه زیر با سبد کامل واکسن های کووید۱۹ فقط در شیفت صبح در کلانشهر اصفهان فعال خواهند بود:

*مراکز خدمات جامع سلامت منتخب واکسیناسیون تحت پوشش بهداشت شماره یک:
1 . مرکز ابن سینا روزهای زوج هفته
2 . مرکز نواب صفوی روزهای فرد هفته
3 . مرکز زینبیه(محکم کار) روزهای زوج هفته

*مراکز خدمات جامع سلامت منتخب واکسیناسیون تحت پوشش بهداشت شماره دو:
1. امیرحمزه: روزهای فرد
2. کوجان: روزهای فرد
3. ملک شهر یک: روزهای زوج
4. سپاهان شهر: یک شنبه و دوشنبه و چهار شنبه
5. مهربد بهارستان: یک شنبه و چهارشنبه

لازم به ذکر است کلیه مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش اصفهان یک و دو،  هر روز واکسن های سینوفارم و پاستوکووک را البته با مدیریت جلوگیری از پرت تزریق می‌کنند.

مراکز منتخب کووید 19 ( مراکز نمونه گیری) زیر فعال خواهند بود:

- مرکز منتخب کووید۱۹ (بنکدار)( خوراسگان)  واقع در اصفهان، فلکه ی خوراسگان، ابتدای خ جی غربی، نرسیده به آموزش و پرورش ناحیه 5، نبش کوچه 102

-مرکز منتخب کووید۱۹ (معتمد) واقع در اصفهان، خیابان طالقانی، بعد از اداره برق، نرسیده به چهارراه سرتیپ

فقط شیفت صبح از ساعت ۸ لعایت ۱۴ بعد از ظهر در خدمت مراجعین خواهد بود.

- بدیهی است در صورت افزایش مراجعات به مرکز تجمیعی واکسیناسیون پل شهرستان و مراکز خدمات جامع سلامت واکسیناسیون کووید۱۹ . همچنین مراکز منتخب کرونا . تغییرات در برنامه کار مراکز مذکور اطلاع رسانی خواهد شد.