چهارمین رویداد ایده بازار فرآورده های بهداشتی، شوینده و سلولزی در دانشگاه امیرکبیر

چهارمین رویداد فرآورده های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی، شناسایی طرح های فناورانه در حوزه های مواد اولیه، فرمولاسیون و فناوری نانو در سطح کشور، بهمن ماه سال جاری، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر  برگزار خواهد شد.

با توجه به اینکه این فرآورده‌ها جز پرمصرف ترین و تاثیرگذارترین محصولات مرتبط با سلامتی جامعه و از جمله شاخصه های اصلی توسعه کشور در حوزه بهداشت هستند، ایده بازار دانشگاه امیرکبیر، باعث کمک به تجاری سازی و جذب سرمایه برای تیم های منتخب شرکت کننده می شود.

گفتنی است فناوران، صاحبان ایده و حتی شرکت ها می توانند با شرکت در فرآیند تیم سازی، نیرو و هم تیمی متناسب با نیاز و اهداف خود را جذب کنند. همچنین افراد دارای تجربه، مهارت و علاقه در حوزه رویداد نیز می توانند با ثبت اطلاعات خود، جذب تیم های فناور شوند.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، ارسال طرح، شرکت در فرآیند تیم سازی، حمایت از رویداد و همچنین اعلام آمادگی جهت سرمایه گذاری، به تارنمای رویداد به نشانیcosmetic.ideasbazaar.ir  مراجعه کنند.

شایان ذکر است مهلت ارسال طرح و شرکت در فرآیند تیم سازی 30 دی ماه ۱۴۰۰ می‌باشد.