پیام تبریک رییس دانشگاه بمناسبت فرارسیدن روز دانشجو

دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذرماه و روز دانشجو، طی پیامی این روز را به همه دانشجویان میهن اسلامی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

به نام خداوند جان و خرد

شانزدهم آذرماه امسال  در هنگامه عالمگیری کوید 19 ، متفاوت از همه سالهای پیشین و بدون حضور فیزیکی فرزندان دانشگاه رنگ و بوی دیگری دارد. حضور این خوبان در میدان دفاع از سلامت مردم در این بحران یادآور از خودگذشتگی دانشجویانی است که با بینشی عمیق و عشقی وافر به آزادی و استقلال سرزمین خود، تا پای جان ایستادند. اینجانب ضمن تبریک این روز، توصیه امام خمینی(ره) را در خصوص این غرورآفرینان یادآور می شوم:

"به همه مسئولین و دست‌اندرکاران سفارش می‌کنم که به هر شکل ممکن وسایل ارتقای اخلاقی و اعتقادی و علمی و هنری جوانان را فراهم سازید؛ و آنان را تا مرز رسیدن به بهترین ارزش‌ها و نوآوری‌ها همراهی کنید؛ و روح استقلال و خودکفایی را در آنان زنده نگه دارید."

امیدوارم همچنان  در فصل کاشت زندگیتان دانش و وارستگی بکارید، تا در فصل برداشت توسعه و شکوفایی درو نمایید.

دکتر طاهره چنگیز

رییس دانشگاه