مراسم تکریم و معارفه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه

سه شنبه 25 آبان ماه، مراسم تکریم و معارفه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه باحضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولین و پرسنل معاونت برگزار شد.

در این مراسم دکتر شیرانی ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه معصومه (س) و نیز گرامیداشت روز 25 آبان ماه سالروز حماسه و ایثار مردم اصفهان، طی سخنانی با اشاره به عنایت ویژه مقام معظم رهبری به امر پژوهش و تحقیقات، به اهمیت نقش و جایگاه تحقیقات و فناوری در دانشگاه ها و همچنین جایگاه علمی در کشور تاکید نمود.

در این مراسم سرپرست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات دکتر شقایق حق جوی معاون سابق تحقیقات و فناوری در زمان تصدی مسئولیت، دکتر منصور سیاوش را بعنوان معاون جدید معرفی و برای وی در عرصه تحقیقات و فناوری دانشگاه، آرزوی موفقیت نمود.