مراسم اختتامیه دور سوم اعتباربخشی آموزشی با ارزیابان دانشگاه های شیراز و یاسوج

دور سوم اعتباربخشی آموزشی با ارزیابانی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و یاسوج برای ۹ مرکز آموزشی درمانی در تاریخ ۸ شهریور به پایان رسید.

اختتامیه این برنامه روز سه شنبه 8 شهریورماه  با حضور دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه، دکتر غلامرضا معصومی معاون آموزشی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC)، رئیس و معاون آموزشی دانشکده پزشکی و پرستاری،  روسا، معاونین و کارشناسان آموزشی  بیمارستان های آموزشی در تالار شهید بهشتی دانشگاه  برگزار گردید.

در این مراسم رئیس دانشگاه از همکاری و تلاش‌های بی شائبه  در طی این دو روز بازدید قدردانی نمود. وی نکاتی را نیز در جهت ارتقای بیمارستان‌ها در حوزه آموزش بر اساس استانداردهای اعتباربخشی آموزشی مراکز آموزشی و درمانی، خاطر نشان کرد.

در این جلسه دکتر معصومی ضمن تشکر از  تیم ارزیابان کشوری، اعضای کمیته اعتباربخشی آموزشی و اقدامات انجام شده، با اشاره به نتیجه و تاثیرگذاری این برنامه در آینده گفت: مسلما با اجرای برنامه  تاثیر مفید آن را در ارتقاء کیفیت آموزش بالینی شاهد خواهیم بود.