دیدار مسئولین دانشگاه با خانواده نخستین شهیده زن مدافع سلامت

جمعه 17 بهمن ماه، همزمان با  دهه مبارک فجر و ایام با سعادت میلاد حضرت فاطمه زهرا( س)، رییس دانشگاه به همراه معاون بهداشتی و مسئولین واحد ایثارگران و جانبازان، با خانواده نخستین شهیده زن مدافع سلامت خدیجه صبوحی دیدار نمودند.

در این دیدار که مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان ، رییس و کارشناسان مرکز بهداشت شماره یک اصفهان نیزحضور داشتند، دکتر چنگیز رییس دانشگاه ضمن تجلیل از ۳۰ سال زحمات صادقانه  این همکار فقیده از خداوند برای خانواده و بازماندگان ایشان صبر و سلامتی را مسئلت نمود.

شایان ذکر است مرحومه خدیجه صبوحی متولد 1348 در گلپایگان بدنیا آمد که دارای دوفرزند می باشد، وی بهورز مرکز بهداشت شماره یک اصفهان و در خانه بهداشت جوزدان مشغول بکار بوده، در ماه آخر خدمت به ویروس کرونا مبتلا  و پس از تحمل درد و رنج در تاریخ 20 آبان ماه، در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) به لقاء الله پیوست.