دستورالعمل اجرایی دورکاری و مرخصی کارکنان دانشگاه
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با ارسال نامه ای به واحدهای مختلف دانشگاه در ارتباط با ایجاد ابهاماتی که با شیوع ویروس کرونا و ارسال بخشنامه های مختلف و متنوع برای کارکنان در خصوص دورکاری و مرخصی ایجاد گردیده، موارد زیر را جهت آگاهی اعلام نمود:
1- با توجه به بخشنامه شماره 1235 مورخ 1399/01/05 سازمان اداری استخدامی کشور، چنانچه تا تاریخ 1399/01/23 به حضور کارکنان برای انجام امور ضروری نیازی نبوده است، نسبت به انتخاب مجوز مربوطه حسب مورد (دورکاری ساعتی) یا مرخصی ویژه ایام کرونا (بدون کسر از مرخصی استحقاقی) اقدام گردد. بدیهی است در خصوص کارکنان بهداشتی و درمانی که حضور آنان ضروری بوده طبق ساعات مصوب و شیفت بندی تعیین شده ملزم به حضور در محل کار بودهاند. ضمن اینکه در خصوص ایام کاری تاریخ های یکم لغایت سیزدهم فروردین ماه در حوزه پردیس دانشگاه، همانند سنوات گذشته عمل خواهد شد.
2- با عنایت به نامه شماره 160/101/د مورخ 21/1/99 منضم به بخشنامه شماره 10934 مورخ 1399/01/19 سازمان اداری و استخدامی کشور و با توجه به بخشنامه های شماره 470/2/د مورخ 1399/01/19، شماره 2413 مورخ 1399/02/23 و شماره 970/2/د مورخ 1399/01/30 مدیریت منابع انسانی، از تاریخ 1399/01/23 لغایت 1399/02/26، حضور کارمندان حوزه پردیس دانشگاه از ساعت 07:30 الی 14 و سایر واحدها مطابق ساعات قبلی و یا تصمیم معاونت ستادی ذیربط میباشد. حضور تا حداکثر دو سوم کارکنان پشتیبانی و آموزشی (به جز مشاغلی که انجام وظایف مربوطه را باید در قالب شیفت ارائه نمایند) جهت انجام امور ضروری در محل کار لازم بوده و سایر کارکنان باید به صورت تلفیقی از دورکاری و مرخصی ویژه کرونا استفاده نمایند. چنانچه مازاد بر ایام ذکر شده، کارکنان در محل کار حضور نیافته باشند، عدم حضور آنان به منزله مرخصی استحقاقی/ بدون حقوق حسب مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.
3- با توجه به مجموعه گام دوم مبارزه با کرونا جهت مراقبت از گروههای آسیب پذیر(کارمندان دارای بیماریهای زمینه ای یا نقص ایمنی، دارای فرزند خردسال بیمار و یا کارکنان در قرنطینه و یا کارکنانی که پدر، مادر، همسر یا فرزندان آنان به بیماری کووید 19 مبتلا بوده و به گواهی مدارک مثبت، وظیفه نگهداری از بیمار را در منزل به عهده دارند)، در صورت کسر کار از مرخصی ویژه کرونا استفاده نمایند.
4- با عنایت به بخشنامه شماره 102/100 مورخ 1399/01/13 وزارت متبوع و نامه شماره 1402/7/د مورخ 1399/02/16 معاونت درمان دانشگاه در خصوص تقلیل ساعت کار موظف کادر درمانی ارائه دهنده خدمات به بیماران مبتلا به بیماری مزبور در ماه های اسفند 1398 و فروردین و اردیبهشت 1399 به شرح زیر اعلام میگردد:
*** ساعت کاری موظف ماهانه پزشکان (اعم از عمومی و متخصص) و کادر پرستاری (شامل سرپرستار، پرستار، ماما، اتاق عمل، بیهوشی، بهیار و کمک بهیار، کمک پرستار، منشی بخش و خدمه های شاغل در بخش درمانی) که به صورت مستقیم در حال ارائه خدمات به بیماران مشکوک به کرونا بودهاند، به تناسب ساعات حضور در بخشهای بستری بیماران مشکوک به کرونا، تا میزان 40% کاهش یابد.
*** ساعات کار موظف ماهیانه مدیر خدمات پرستاری، سوپروایزر کنترل عفونت، سوپروایزر در گردش، سوپروایزر آموزش سلامت، سوپروایزر آموزشی و همچنین پرسنل مسئول نمونهگیری از بیماران بستری، تا میزان 40% کاهش یابد.
*** ساعت کار موظف ماهیانه کارکنان موصوف در بند 1 برای شیفت هایی که در سایر بخشهای بیمارستان (به غیر از بخشهایی که به صورت کامل به بستری بیماران کرونایی اختصاص داده شدهاند) ارائه خدمت نمودهاند و کارکنان شاغل در بخشهای پاراکلینیک (شامل آزمایشگاه، رادیولوژی، تصویربرداری، توانبخشی) و همچنین کارشناسان تجهیزات پزشکی، کارشناسان تغذیه بالینی و کارشناسان بهداشت تا میزان 30% کاهش یابد.
*** ساعات کار موظف ماهیانه آن دسته از کارکنان واحدهای اداری و پشتیبانی که به بیمار یا همراه بیمار کرونایی ارائه خدمت مستقیم داشته اند (شامل واحدهای درآمد، پذیرش و مدارک پزشکی، مددکاری، صندوق، داروخانه، نگهبانی و ...) با تأیید رئیس بیمارستان، میزان 20% کاهش یابد.
الف) واحدهای درمانی تعیین شده نسبت به تعریف کارکنان مشمول در گروه های ایجاد شده در سامانه تردد اقدام نمایند.
ب) محاسبه ساعات کار این دسته از افراد به صورت خودکار در سامانه محاسبه خواهد شد.
ج) واحدهای مقصد نیروهای مأمور، نسبت به محاسبه درصد کاهش ساعات کار اقدام و مراتب را به واحد مبدا اعلام نمایند.
5-به استناد بخشنامه شماره 1849/100 مورخ 1398/12/29 مقام عالی وزارت و پیرو بخشنامه شماره 141/2/د مورخ 1399/01/08، لازم است جهت نیروهای شاغل در شبکه های بهداشت و درمان، به میزان هر یک روز حضور در ایام تعطیل معادل دو روز مرخصی تشویقی به افراد اعطا شود. مدیران محترم به گونه ای برنامه ریزی نمایند تا کارکنان حتی الامکان در شش ماهه ابتدائی سال جاری از مرخصی های یاد شده بهره مند گردند. لازم به ذکر است رعایت سقف ذخیره مرخصی سالیانه (15 روز پرسنل رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی، طرحی، قرارداد خرید خدمت و قرارداد کارمعین و 9 روز نیروهای قراردادی مشاغل کارگری و قانون کار) الزامی می باشد.
6- نظر به نامه شماره 1080/7/12/ پ مورخ 1399/02/18 معاونت درمان، اعطای مرخصی تشویقی به همکاران درگیر با بیماری کووید 19، به شرح زیر میباشد:
الف) اعطای مرخصی تشویقی به میزان ماهیانه 3 روز به کلیه کارکنان بیمارستانهای ریفرال که صددرصد ظرفیت بیمارستان به ارائه خدمت به بیماران کووید - 19 اختصاص داده شده است (شامل بیمارستان های: عیسی بن مریم (ع)، خورشید، امین، شفای کلیشاد، صاحب الزمان (عج) شهرضا، شهید اشرفی خمینی شهر)
ب) اعطای مرخصی تشویقی به میزان ماهیانه 2 روز به کلیه کارکنان مراکز آموزشی درمانی بیمارستان های: الزهرا (س)، سیدالشهدا (ع) اصفهان، سیدالشهدا (ع) سمیرم، شهدای لنجان، محمد رسول اله (ص) مبارکه، حشمتیه نایین، فاطمیه بادرود، خاتم الانبیا (ص) نطنز، شهیدبهشتی اردستان، امام حسین (ع) گلپایگان، فاطمیه خوانسار، شهید رجایی داران، رسول اکرم (ص) فریدون شهر، گلدیس شاهین شهر)
ج) اعطای مرخصی تشویقی به میزان ماهیانه 1 روز به کلیه کارکنان سایر بیمارستان ها. این پیشنهاد در خصوص همکاران محترمی که در ماه های اسفند 98 لغایت اردیبهشت 99 در این مراکز یا بیمارستان ها فعالیت داشته اند، قابل اجرا میباشد. همچنین مرخصی تشویقی اسفند ماه 1398 قابل انتقال به سال 1399 می باشد.
د) واحدهای مقصد نیروهای مأمور، نسبت به محاسبه درصد کاهش ساعات کار اقدام و مراتب را به واحد مبدأ اعلام نمایند.
7- به استناد دستورالعمل اجرایی ماده 84 آیین نامه اداری، استخدامی و تشکیلاتی کارکنان غیرهیأت علمی، درصورت اعلام نیاز مؤسسه در شرایط اضطراری مانند حوادث غیرمترقبه (تشخیص سایر موارد شرایط اضطراری به عهده رئیس دانشگاه میباشد) به خدمات کارمندی که در حال استفاده از مرخصی استحقاقی میباشد، مرخصی لغو شده و کارمند موظف است در محل خدمت خود حاضر گردد. لازم بذکر است، مرخصی استحقاقی لغو شده در همان سال قابل استفاده می باشد و در غیر این صورت علاوه بر مدت مجاز ذخیره مرخصی استحقاقی، سالیانه موضوع 71 آیین نامه قابل ذخیره خواهد بود. برهمین اساس و به استناد بخشنامه شماره 1856/100 مورخ 1398/12/29 وزارت متبوع و با توجه به بخشنامه شماره 24345/2/د مورخ 1398/12/27، چنانچه مرخصی کارکنان ارائه دهنده خدمات به بیماران کرونا در بخش بهداشت و درمان لغو گردیده، مدت زمان مرخصی لغو شده به سرجمع مرخصی قابل ذخیره سال 1398 (حسب مورد حداکثر تا 26 روز و یا 30 روز) اضافه گردد.
8- با توجه به نامه شماره 291/6/د مورخ 1399/01/11 معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان، چنانچه هر یک از همکاران به بیماری کووید 19 مبتلا گردند، مدت زمان عدم حضور آنان به عنوان استعلاجی محسوب میگردد؛ لیکن با توجه به لزوم رعایت مدت زمان قرنطینه (پایان استعلاجی تا زمان شروع به کار) این ایام به عنوان مرخصی کرونا (این قسمت توسط راهبر حضور و غیاب پس از رؤیت و تایید مدارک مثبته) در سامانه کسرا ثبت گردد.
در پایان خاطر نشان میسازد جهت تصمیم گیری پیرامون محاسبه درصد کاهش ساعت کاری و یا مرخصی تشویقی و... کمیته ای متشکل از رئیس، مدیر، مدیر پرستاری، رئیس اداره منابع انسانی و رابط تردد بیمارستان/ مرکز تشکیل گردد. لازم به ذکر است در خصوص نیروهای شرکتی، مراتب متعاقباً توسط مدیریت امور پشتیبانی، رفاهی و تأمین تجهیزات پزشکی اعلام می گردد.
- Log in to post comments
- 70 بازدید