در کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد: رونمایی از سامانه ی آنلاین معرفی مادران باردار تحت مراقبت

یکصد و نهمین جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با حضور رییس دانشگاه و اعضای کمیته در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست مسئولین به بررسی روند اجرایی دستورعمل کشوری و موارد مجاز بستن لوله های رحمی پرداختند و در خصوص دستورعمل کشوری بررسی ناهنجاری های کروموزومی جنین در مادران باردار مراجعه کننده به متخصصین زنان ، بحث و تبادلنظر نمودند.

سپس در پیگیری مصوبات نشست قبلی، شاخص های مقایسه ای پوشش خدمات مراقبتی پیش از باردای تا پس از زایمان در حوزه بهداشت و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در کشور در این زمینه ارایه گردید.

شایان ذکر است در ادامه سامانه ی آنلاین معرفی مادران باردار تحت مراقبت بخش خصوصی به حوزه ی بهداشت رونمایی و راهکارهای پیشنهادی در راستای اصلاح فرآیندهای ارایه خدمات، در راستای پیشگیری از مرگ مادر باردار مصوب گردید.