به مناسبت هفته ملی جمعیت: حضور رییس دانشگاه در برنامه پزشکی سیب

به مناسبت هفته  ملی جمعیت (24  تا 30 اردیبهشت ماه) و سالروز ابلاغ سیاست های کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری(مدظله عالی)، دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه و قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز یکشنبه 25اردیبهشت ماه ، در برنامه پزشکی سیب در شبکه استانی سیمای اصفهان، حضور یافت.

وی در این برنامه ضمن اعلام گرامیداشت هفته مذکور، به تبیین و مقایسه وضعیت جمعیتی، شاخص های رشد جمعیت، نرخ باروری و فرزند آوری در استان اصفهان و کشور پرداخت.

وی همچنین با اشاره به چالش های جمعیت، آسیب‌های تک فرزندی وسالخوردگی جمعیت، بر ضرورت دغدغه مندی همه مردم و مسئولین نسبت به موضوع جمعیت تاکید نمود و اظهار داشت: با ابلاغ و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به خصوص مفاد مربوط به تحت پوشش قرارگرفتن درمان های ناباروری، با تلاش و میثاق همگانی در احساس مسئولیت در این خصوص، امید است بتوانیم وظایف خود را در راستای جوانی جمعیت و پیشگیری از بحران سالمندی، به انجام برسانیم.