برگزاری مراسم اعطای گرنت رویش به طرح های منتخب در دانشگاه

معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه در راستای تحکیم گام دوم انقلاب، بهمن ماه سال جاری، مراسم اعطای گرنت رویش به طرح های منتخب را با حضور معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه برگزار نمود.

در این مراسم طرح های با عنوان "طراحی و ساخت قلم جراحی  لیگاشور" توسط  دکتر کرمانی از گروه بیوالکتریک دانشکده فناوری و "تولید منوکلونال آنتی بادی برای ساخت کیت تشخیصی بیومارکرهای سرطان های دستگاه گوارش" توسط  دکتر رضایی از گروه ایمنی شناسی دانشکده پزشکی، ارایه و پس از طی مراحل داوری مورد پذیرش قرار گرفت.
گفتنی است اعتبار گرنت رویش با هدف حمایت ویژه از پژوهش های مساله محور و استفاده از دانش تولید شده در دانشگاه، جهت رفع نیازهای جامعه و فرهنگ سازی توسعه شرکت های دانش بنیان در دانشگاه می باشد.
شایان ذکر است این گرنت تا سقف ۵ میلیارد ریال به طرح هایی اعطا می گردد که از میان پیش نویس های ارسال شده از طریق فراخوان و بر اساس اولویت های فناوری دانشگاه با توجه به نیازهای جامعه سلامت، انتخاب می شوند.