برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد

نود و نهمین جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد، چهارشنبه 25 تیرماه، با حضور دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر حیدری معاون بهداشتی و سایر اعضا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست ضمن پیگیری و بررسی مصوبات جلسه قبلی، نتایج جلسه غیر حضوری مشترک حوزه های بهداشت و درمان در زمینه چالش های موجود در امر ارایه خدمات تخصصی و پیگیری مادران باردار پرخطر، با تاکید بر ارتباط موثر رابطین مادران پرخطر در حوزه های بهداشت و درمان ارایه گردید.

همچنین در ادامه نتایج پایش برنامه ترویج زایمان طبیعی سال 98، مطرح و نقطه نظرات اعضا در خصوص آخرین وضعیت شاخص های مرتبط با زایمان طبیعی بررسی گردید.

شایان ذکر است پیگیری مصوبات کمیته ترویج زایمان طبیعی و آمار مقایسه ای زایشگاه ها و موارد مرتبط با اجرای بهینه برنامه ترویج زایمان طبیعی از دیگر مباحث مطروحه در این جلسه بود.

در پایان اجرای بهینه فرآیندهای مذکور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.