برگزاری جلسه هماهنگی مسئولین دانشگاه جهت سفرهیأت دولت به استان

سه شنبه 24 خردادماه، در آستانه سفر ریاست جمهوری و هیأت دولت به استان  اصفهان، جلسه هماهنگی مسئولین دانشگاه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، معاونین، مدیران ستادی، رؤسای بیمارستانها و مدیران شبکه ها، بصورت حضوری و آنلاین در تالار رویش دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر شیرانی رییس دانشگاه طی سخنانی بر آمادگی کامل تمامی واحدهای تحت پوشش دانشگاه به ویژه مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها، پایگاههای اورژانس و شبکه های بهداشت و درمان، در طول سفر مقامات ارشد دولت، تاکید نمود.

همچنین در این جلسه در ارتباط با آماده سازی فضا و امکانات لازم برای استقرار تیم پاسخگویی به مراجعات مردمی و پرسنلی در پردیس دانشگاه بحث و بررسی گردید و هماهنگی های لازم صورت پذیرفت.

گفتنی است تاکید بر آماده سازی گزارشات واطلاعات لازم از پروژه های ناتمام و اعلام تجهیزات و امکانات مورد نیاز نیز از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.