برگزاری اولین نشست کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی استان اصفهان
اولین نشست کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی استان اصفهان با حضور رئیس دانشگاه، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی(ساغ) دانشگاه، معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و نمایندگان تام الاختیار و مطلع به امور حقوقی از دستگاه های اجرایی و سازمان های عضو کارگروه تخصصی ساغ استان، دوشنبه 23 فروردین ماه به صورت مجازی برگزار گردید.
در این نشست دکتر طاهره چنگیز رئیس دانشگاه ضمن اشاره به شرایط بحرانی اپیدمی کرونا و ضرورت بسیج امکانات و ظرفیت های همه دستگاه ها جهت ارتقای سلامت جامعه، به بیان اهمیت برگزاری جلسات با رویکرد بررسی چالش ها و مشکلات اجرای قوانین و مقررات به منظور پیشگیری و رفع آن مشکلات و طرح مسائل مورد نیاز در کارگروه های تخصصی سلامت و امنیت غذایی و شورای تأمین استان پرداخت.
سپس دکتر بهرامی رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، شیوه نامه تشکیل کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی را تشریح و چند نمونه از چالش های موجود در اجرای قوانین سلامت را از حوزه های مختلف دانشگاه معرفی نمود.
دکتر فرهمند معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این نشست در خصوص احصای 15-10 قانون مهم که تأثیر بسزایی در سلامت و امنیت غذایی شهروندان استان داشته و محوریت قرار گرفتن آن ها در جلسات کمیته تا حصول نتیجه نهایی، مطالبی عنوان نمود.
در ادامه از حضار خواسته شد نقطه نظرات خود را جهت بهتر برگزار کردن جلسات به صورت مستمر بیان نمایند تا چالش ها و موانع اجرای آن، با همفکری و خرد جمعی برطرف گردد.
- Log in to post comments
- 7 بازدید