برگزاری اولین جلسه کمیته صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب

دوشنبه 20 تیرماه، اولین جلسه کمیته صیانت از حقوق شهروندی و عفاف و حجاب با حضور رییس و معاونین دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای کمیته در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم اعضای کمیته، گزارشی از چک لیست سنجه های عفاف و حجاب و حقوق شهروندی در ستاد و کلیه مراکز تابعه دانشگاه ارائه دادند.

مسئولین سپس به آسیب شناسی موضوعاتی مانند عفاف و حجاب، پوشش حرفه ای، طرح انطباق و ... در واحدهای تحت پوشش دانشگاه در حضور رییس دانشگاه پرداختند.

گفتنی است مصوب گردید کلیه مفاد آیین نامه های عفاف و حجاب، طرح انطباق و پوشش حرفه ای جهت اجرا به امضای ریییس دانشگاه و رییس نظام پزشکی اصفهان برای کلیه واحدهای ستادی و مراکز تابعه ارسال گردد و مسئولین هر بخش ملزم به اجرای این مفاد و نیز پذیرش مسئولیت عدم اجرای آن در بخش خود می باشند.