بررسی نحوه اجرای صحیح طرح دارویار در جلسه هیات رییسه دانشگاه

جلسه هیئت رئیسه دانشگاه، شنبه۲۵ تیرماه، با حضور رییس دانشگاه، معاونین و مدیران حوزه های ستادی در دفتر جلسات ریاست دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه که نمایندگان بیمه های خدمات درمانی تامین اجتماعی و نیروهای مسلح نیز حضور داشتند، در خصوص دستور اصلی جلسه که نحوه اجرای صحیح طرح دارویار بود، بحث و تبادل نظر گردید.

شایان ذکر است با توجه به اینکه از روز پنجشنبه بیست و سوم تیرماه رسماً اجرای طرح دارویار به همه دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ گردیده، در جلسه هیات رییسه این هفته در خصوص جنبه های قانونی و اجرایی طرح به تفصیل گفتگو و وظایف بیمه ها و دستگاه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به طور کامل تشریح شد.

همچنین در ادامه با توجه به اوج گیری شیوع بیماری کرونا و افزایش تعداد بیماران بستری، در خصوص گسترش مراکز واکسیناسیون و افزایش ساعت کاری مراکز همچنین آمادگی بیمارستان ها جهت پذیرش بیماران احتمالی، تصمیمات لازم اخذ گردید.