48 هزار اصفهانی دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی  گفت وگویی با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در اصفهان اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکنون 6 میلیون و 361 هزار و 425 دُز واکسن کرونا در استان اصفهان استفاده شده است.

دکتر پژمان عقدک افزود: از این میزان سه میلیون و 453 هزار و 419 نفر دُز اول، دو میلیون و 859 هزار و 230 نفر دُز دوم و 48 هزار و 776 نفر دُز سوم انواع واکسن های کرونا را دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه طی 24 ساعت اخیر نیز 27 هزار و 762 دُز واکسن کرونا در مراکز واکسیناسیون کرونا در شهرستان های تحت پوشش این دانشگاه استفاده شده است، تصریح کرد: از این میزان 9 هزار و 863 نفر دُز اول، 15 هزار و 973 نفر دُز دوم و یک هزار و 926 نفر دُز سوم را دریافت کرده اند.

وی درصد پوشش واکسیناسیون کرونا در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را 78 درصد برای دُز اول و 64 درصد برای دُز دوم اعلام کرد و ادامه داد: 40 مرکز تجمیعی و بیش از 72 مرکز غیر تجمیعی در اصفهان فعال است.

دکتر عقدک تصریح نمود: با همکاری بسیج، افرادی که تاکنون واکسینه نشدند را شناسایی و آنها را برای واکسیناسیون تشویق خواهیم کرد.