پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت مرحوم دکتر سید جمال رضوی

درپی درگذشت استاد گرانقدر، مرحوم دکتر سید جمال رضوی عضو هیات علمی گروه جراحی مغز و اعصاب دانشکده پزشکی، دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه، با ارسال پیامی، فقدان این استاد بزرگوار را به جامعه بزرگ دانشگاه و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض نمود.
متن پیام به این شرح است :
انا لله و انا الیه راجعون
خبر ضایعه تاسف بار درگذشت استاد گرانقدر و فرهیخته، زنده یاد جناب آقای دکتر سید جمال رضوی استاد گروه جراحی مغز و اعصاب دانشکده پزشکی، موجب تأثر و تألم جامعه دانشگاهی گردید.
ایشان استادی فرزانه و پرتلاش ، انسانی وارسته ، فرهیخته، و متواضع بودند که در دوران پر بار خدمت صادقانه خویش در دانشگاه ، با روحیه ای وصف ناپذیر در امر آموزش و تربیت جوانان این مرز و بوم همت نمودند و متخصصان ارزشمندی را برای این کشور تربیت کردند.
اینجانب ضمن ابراز مراتب تسلیت و همدردی با خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی کشور بخصوص اساتید محترم و دستیاران عزیز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، درگذشت آن همکار عزیز و گرامی را تسلیت عرض نموده و برای آن استاد فقید علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم ایشان صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.
 روحش شاد و یادش گرامی باد.
                                                                                         دکتر شاهین شیرانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان