پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت استاد گرانقدر مرحوم دکتر نفیسی

دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه در پی در گذشت استاد فقید مرحوم دکتر نفیسی ، پیام تسلیتی را به شرح زیر صادر نمود:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر ضایعه تاسف بار درگذشت استاد ارجمند، پیشکسوت و عضو هیات عملی دانشکده پزشکی زنده یاد جناب آقای دکتر محمدعلی نفیسی بنیانگذار جراحی قلب در اصفهان، موجب تأثر و تأسف جامعه دانشگاهی گردید.

ایشان استادی فرزانه و متواضع، انسانی وارسته، فرهیخته، مسئولیت پذیر و دلسوز بودند که در دوران پر بار خدمت صادقانه در دانشگاه ، با روحیه ای وصف ناپذیر در امر آموزش و تربیت جوانان این مرز و بوم همت نمودند و متخصصان ارزشمندی را برای کشور تربیت کردند.

اینجانب ضمن ابراز مراتب تسلیت و همدردی با خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی کشور با نهایت تاثر و تالم درگذشت آن همکار عزیز و فقید را تسلیت عرض نموده ، علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی برای آن استاد گرامی را از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

دکتر شاهین شیرانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان