پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک

دکتر شاهین شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به مناسبت 23 فروردین ماه، روز دندانپزشک، این روز را با جامعه دندانپزشکی استان و دانشگاه تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسمه تعالی

اساتید محترم دانشکده دندانپزشکی، دندانپزشکان گرامی، دانشجویان عزیز رشته دندانپزشکی

با سلام و احترام،

حفظ و ارتقاء سلامت جامعه مرهون تلاش و تعهد متخصصانی است که دانش، مهارت و عمر گرانبهای خود را در این عرصه مهم صرف می دارند. و در این میان جامعه دندانپزشکان به عنوان معماران لبخند سلامت، با ارائه خدمات در راستای پیشگیری و درمان بیماری‌های دهان و دندان نقش بسزایی را در ارتقاء سلامت و بهبود کیفیت زندگی آحاد جامعه ایفا می نمایند.

گرامیداشت همت و تلاش ارائه دهندگان خدمات سلامت دهان و دندان در یک روز خاص،  بیانگر توجه عموم جامعه به جایگاه رفیع عزیزان دندانپزشک و قدردانی از زحمات بی شائبه این بزرگواران می باشد.

اینجانب 23 فروردین ماه، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی استان و دانشگاه به ویژه اساتید محترم، دانشجویان عزیز و همكاران خدوم دانشکده دندانپزشکی تبریک عرض نموده، و از خداوند منان سلامتی و توفیق روزافزان شما بزرگواران را آرزومندم .