پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک

ارتقای سلامت جامعه مرهون تلاش و تعهد متخصصانی است که دانش، مهارت و عمر گرانبهای خود را سرمایه ای برای سربلندي و سازندگي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران قرار داده اند.
در این میان دندانپزشکان به عنوان معماران لبخند سلامت، با ارائه خدمات برای پیشگیری و درمان بیماری‌های دهان و دندان نقش با ارزشی را در عرصه بهداشت و درمان و نیز ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.
گرامیداشت خدمات سلامت دهان و دندان در یک روز خاص،  عطف توجه عمومی به جایگاه دندانپزشک و قدردانی از تلاش این عزیزان می باشد.
اینجانب 23 فروردین ماه، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی استان و دانشگاه به ویژه اساتید، دانشجویان و همكاران عزیز دانشکده دندانپزشکی تبریک عرض نموده، امیدوارم با همکاری و همدلی هر چه بيشتر، در اعتلاي خدمات سلامت دهان و دندان موفق باشند.

دکتر طاهره چنگیز
رییس دانشگاه