پیام تبریک رییس دانشگاه بمناسبت روز کارمند

دکتر شیرانی، رئیس دانشگاه، همزمان با آغاز هفته دولت و فرارسیدن چهارم شهریور ماه  و روز کارمند، طی پیامی خطاب به کارمندان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت :

بسمه تعالی

چهارم شهریور ماه ، مصادف با سومین روز از هفته دولت و روز کارمند فرصت مغتنمی است که از زحمات کارمندان عزیز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای حفظ و ارتقاء نظام سلامت تقدیر و تشکر بعمل آید.

بی شک بدون همدلی و همیاری و تلاش شبانه روزی شما عزیزان کسب دستاوردهای مهم و ارزشمند در نظام سلامت ممکن نبود نتیجه بذر تلاش و کوشش شما درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط و زیباست .

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر و با تبریک روز کارمند از زحمات و تلاش های بی دریغ همه شما عزیزان صمیمانه تقدیر و تشکر نموده و توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزدمنان مسئلت می نمایم .