برگزاری جلسه مدیریت بازرسی دانشگاه ویژه رابطین بازرسی

جلسه مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه با حضور رابطین بازرسی در واحدهای تابعه در روز چهارشنبه 29 دیماه، با حضور مدیر بازرسی، کارشناسان بازرسی و پاسخگویی و رابطین بازرسی در معاونت های مختلف، مراکز آموزشی، درمانی و بیمارستانها و شبکه های بهداشت و درمان در تالار رویش دانشگاه به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس برگزار گردید.

در این جلسه دکتر نیکخواه رییس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه درباره ضرورت و اهمیت بازرسی و شرح وظایف رابطین بازرسی، مطالبی را مطرح و گزارش عملکرد مدیریت را در خصوص اقدامات انجام گرفته در ارتباط با سامانه کارتابل درون سازمانی آن مدیریت ارائه نمود.

در ادامه نماینده شرکت رایانه ای، امکانات سامانه ثبت و پیگیری شکایات را معرفی و رابطین بازرسی نیز پیشنهادات خود را در این زمینه بیان نمودند.