بازدید رییس دانشگاه و معاون تحقیقات و فناوری از پژوهشکده قلب و عروق اصفهان

صبح روز شنبه هفتم خرداد ماه، دکتر شیرانی رییس دانشگاه به همراه معاون تحقیقات و فناوری و دیگر مسئولین از پژوهشکده قلب و عروق اصفهان بازدید نمودند.

در این بازدید، مسئولین ضمن آشنائی با فعالیت ها و افتخارات پژوهشکده در عرصه تحقیقات و فناوری، طی برگزاری جلسه ای در خصوص مسائل و مشکلات این مرکز بحث و تبادل نظر نموده و دکتر شیرانی به منظور رفع مشکلات و هموارسازی مسیر پیشرفت پژوهشکده ، پیشنهادات و رهنمودهائی را ارائه نمود.

همچنین دکتر سیاوش معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن تقدیر از پژوهشکده قلب و عروق به عنوان فعالترین مجموعه تحقیقاتی دانشگاه، مواردی در ارتباط با تکمیل اطلاعات پژوهشگران در سایت معاونت مذکور بیان کرد.

در پایان مقرر شد قسمتی ازهزینه ها و همچنین تجهیزات مورد نیاز این پژوهشکده با کمک دانشگاه تامین و در اختیار پژوهشکده قرار گیرد.