آیین افتتاح مرکز جامع سلامت و پایگاه اورژانس ۱۱۵ خیر ساز شاهین بهمن اف شهر وزوان، سه شنبه 13 اردیبهشت ماه، همزمان با عید سعید فطر، با حضور دکتر مرتضوی استاندار اصفهان و دکتر شیرانی رئیس دانشگاه برگزار شد.

ساختمان مرکز جامع سلامت وزوان به متراژ ۸۵۰ متر مربع و ساختمان پایگاه اورژانس۱۱۵ وزوان به متراژ۲۵۰ مترمربع و بیش از ١٠٠٠ متر مربع محوطه سازی جمعا با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان احداث گردیده است که تماماً توسط خیر خیراندیش سلامت مهندس شاهین بهمن اف طی مدت کمتر از ١٨ ماه تامین و با اعتباری بالغ بر ١ میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تجهیز گردیده است.

گفتنی است در این مراسم که دکتر گله داری معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان، فرماندار شهرستان شاهین شهر و میمه و جمعی از مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان، خیرین و مسئولین محلی نیز حضور داشتند، مسئولین با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خیرین و دست اندرکاران ساخت این مراکز تقدیر و تشکر بعمل آوردند.