۱۷ فروردین ماه، دیدار نوروزی رییس و مدیران دانشگاه

ضمن تبریک سال نو، به اطلاع همکاران محترم می رساند، دبدار نوروزی رییس و مدیران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، صرفا ساعت ۱۱ لغایت ۱۳ روز شنبه ۱۷ فروردین ماه ۹۸، در مرکز همایش های علمی دانشگاه خواهد بود.

لذا از همکاران محترم درخواست می گردد به دلیل لزوم تداوم خدمت به همشهریان گرامی در ایام نوروز، از دید و بازدیدهای غیرضروری در ساعات اداری اجتناب فرمایند.

آیین افتتاح اولین مرکز جامع MS استان و دومین مرکز بزرگ جامع MS کشور در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی

یکشنبه ۲۶ اسفندماه، همزمان با ولادت های خجسته امام جواد (ع) و حضرت علی اصغر(ع)، آیین افتتاح بزرگترین مرکز جامع MS استان اصفهان با حضور رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، رییس و مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی برگزار شد.

برگزاری کمپین روز جهانی کلیه/ ارتقا آگاهی مردم نسبت به رفتارهای خطرساز برای کلیه ها

صبح پنج شنبه ۲۳ اسفند ماه، همزمان با روز جهانی کلیه، گردهمایی مردمی این روز با شعار"سلامت كليه براي همه در همه جا " با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه در چهار باغ عباسی اصفهان (حدفاصل شیخ بهایی و آمادگاه) برگزار گردید.

با حکم وزیر بهداشت، مشاور و نماینده تام الاختیار وزیر در بخش خصوصی منصوب شد

بر اساس حکمی از سوی دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید محمود طباطبایی به عنوان مشاور و نماینده تام الاختیار وزیر در بخش خصوصی منصوب گردید.

آغاز اجرای طرح امداد نوروزی در استان اصفهان از ۲۵ اسفندماه

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان گفت: طرح امداد نوروزی این استان همزمان با سراسر کشور از ۲۵ اسفندماه آغاز می شود.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان RSS