تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای اجرای موفق برنامه ایراپن

همزمان با برگزاری همایش روز ملی مبارزه با سرطان، از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای اجرای موفق برنامه "ایراپن" در شهرستان شهرضا با اهدای لوح به رییس دانشگاه تقدیر شد.

برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۲۹ دی ماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا تشکیل شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۳ نفر مورد تایید قرار گرفت.

کسب ۲ افتخار در بيست و دومين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازی

در بیست‌ودومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، از سرکار خانم دکتر دکتر ژاله ورشوساز و مرکز تحقیقات مواد دندانی دانشکده دندانپزشکی به عنوان برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

وزیر بهداشت در مراسم بزرگداشت برگزیدگان بيست و دومين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي:

برخی افراد علاقه مند به دیدن موفقیت ها و تلاش های دولت یازدهم نیستند/ باید اجازه داد که دانشگاه ها در بخش اداری و مالی بتوانند دارای مدیریت، نوآوری، خلاقیت و خلق ثروت شوند/ چندپارچگی و پراکندگی، آسیب های بسیار زیادی به حوزه سلامت وارد کرده است/ نیاز کشور به ایجاد حداقل ۲۰ هزار تخت بیمارستانی آموزشی/ شناسایی و برخورد با شرکت های ساختگی که در حوزه تحقیقات و پژوهش تخلف می کنند کار دشواری نیست

معاون اول رئیس جمهور در مراسم بزرگداشت برگزیدگان بيست و دومين جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي:

نشست مشترک رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با رییس و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

یکشنبه ۲۶ دی ماه، نشست مشترک رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با رییس و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

بهره برداری از ۹۷ تخت روانپزشکی جدید در استان

شنبه ۲۵ دی ماه، همزمان با سراسر کشور ، ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی روانپزشکی جدید در کشور به همراه ارائه خدمات نوین بسته سلامت روان در ۳۱ دانشگاه علوم پزشکی به بهره برداری رسید.

برگی از تاریخ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان :

سال ۱۳۷۵ با حضور فقید سعید آیت الله هاشمی رفسنجانی حدود ۴۰ هزار متر مربع پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی (توسعه دانشکده دارو سازی، دانشکده بهداشت و تغذیه، غذاخوری مرکزی. توسعه بیمارستان شهید چمران، بیمارستان فاطمیه خوانسار) افتتاح شد.

یادداشت وزیر بهداشت:

باور نمی‌کنم که این آخرین نهار آیت‌الله بوده باشد و حالا پس از چند ساعت، من مانده‌ام و بهتی به بلندای تمام خاطرات ۳۸ سال گذشته.

فقدان این رفیق دیرین، همرزم و همکار نزدیک سخت و جانکاه است

رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی، ارتحال رفیق دیرین و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفتند.

صفحه‌ها