ارسال کمک های بشردوستانه دانشگاهیان علوم پزشکی اصفهان به زلزله زدگان غرب کشور

در اقدامی انسان دوستانه، بیش از ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال کمک نقدی برای زلزله زدگان غرب کشور توسط اعضای هیأت علمی و فراگیران داوطلب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جمع آوری گردید.

دیدار اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم مهر سلامت با رییس دانشگاه

پنج شنبه ۲۸ دیماه، نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم مهر سلامت در اصفهان با رییس دانشگاه و با حضور آقای طباطبایی معاون مشارکتها و روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کشور در محل دفتر  ریاست دانشگاه تشکیل گردید.

دستیابی محققان دانشگاه به دانش فنی تولید پانسمان بیوپلیمری

محققان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به دانش فنی تولید پانسمان بیوپلیمری دست یافتند. این دانش فنی در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد اصغر اسکندری نیا دانشجوی مهندسی پزشکی دانشکده فناوری های نوین بدست آمده است.

بازدید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه و مسئولین شهر اصفهان از مرکز آموزشی درمانی کاشانی

چهارشنبه ۲۷ دیماه، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین شهر اصفهان از مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی بازدید به عمل آوردند.

برگزاری کمیته ارتقاء سلامت مادر و نوزاد با حضور رییس دانشگاه

چهارشنبه ۲۷ دیماه، هشتاد و هشتمین جلسه کمیته ارتقاء سلامت مادر و نوزاد، با حضور خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید.

برگزاری جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنا با حضور رییس دانشگاه

دوشنبه ۲۵ دیماه، جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنا با حضور خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه و اعضای کمیسیون در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

جلسه هم اندیشی رییس دانشگاه و هیأت رییسه با اعضای هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی

شنبه ۲۳دی ماه، جلسه هم اندیشی رییس دانشگاه و اعضای هیات رییسه با اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی درمحل سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزارگردید.

بازدید رییس و معاونین دانشگاه از شبکه های بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه و برخوار

جمعه ۲۲ دیماه، رییس و معاونین دانشگاه به همراه نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار، از بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی شهرستان های شاهین شهر، میمه و برخوار بازدید به عمل آوردند.

حضور قائم مقام وزیر بهداشت در دانشگاه و بیمارستان شهید محمد منتظری نجف آباد

پنج شنبه ۲۱دی ماه، دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت به همراه دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مسئولین دانشگاه ازکارگاه آموزشی مدیران بیمارستانی درساختمان تدبیر دانشگاه  دیدن نمود،

برگزاری سی و دومین شورای دانشگاه با حضور رییس دانشگاه

سی و دومین شورای دانشگاه، چهارشنبه ۲۰ دیماه، با حضور خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین جوادی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای شورا در تالار ادیب دانشکده پزشکی برگزار گردید.

صفحه‌ها